Tonie en Odilia Viergever, keurslager

Michelle

Ik ben Michelle, 24 jaar en werk sinds oktober 2010 bij Keurslagerij Viergever. Ik ga elke dag met plezier naar het werk, mede omdat we met z'n allen een goed team vormen. Ik heb de opleiding verkoopmedewerker en Traiteur op het SVO [Slagers Vak Opleiding] gedaan.

Ik vind het heel leuk om met eten bezig te zijn, bijvoorbeeld lekkere maaltijden bereiden en salades maken. Ik werk 4 dagen in de slagerij.

Danielle Barendrecht

Hallo! Ik ben Danielle Barendrecht en woon met mijn man en 2 kinderen in Puttershoek. Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in een slagerij. Oorspronkelijk in mijn geboorteplaats Barendrecht en m.i.v. januari 2015 met veel plezier bij keurslagerij Viergever. Het leuke aan het slagersvak vind ik de afwisseling van productie tot klanten helpen. Ik neem voor een groot gedeelte de “vlug klaar” producten voor mijn rekening en vind het leuk om nieuwe producten te maken. Tot ziens in de slagerij!

Jantina

Mijn naam is Jantina de Reus Ik werk intussen al weer ruim 30 jaar in een slagerij. Sinds november 2014 ben ik werkzaam bij Keurslagerij Viergever. Ik ben er trots op met kwaliteitsproducten van Keurslagerij Viergever te werken en deze te mogen verkopen. De werkzaamheden die ik verricht zijn heel divers, uiteenlopend van bijvoorbeeld maaltijden maken, salades samenstellen, tot verkopen. Door het afwisselende werk en het leuke team van collega’s, ga ik met plezier naar mijn werk. Ik zie u graag in de winkel.

Anisca

Hallo, ik ben Anisca Groos en woon in Strijen. Ik heb een man en een dochter. Ik heb het erg naar mijn zin in Westmaas.

Het werk is leuk en afwisselend. Wat mij bij Tonie en Odilia het meest opvalt, is de gezellige sfeer in de winkel en de afwisseling van de producten die we verkopen. Elke dag zijn er andere of nieuwe dingen. Het is leuk om weer een nieuw recept te proberen en daarna te adviseren.

Tot ziens in de winkel!

Odilia Viergever

Inmiddels staat de naam Keurslager Viergever al 26 jaar op onze gevel, sinds 1994, na de geboorte van onze zoon ben ik mee gaan werken in de Keurslagerij. Dit doe ik al 25 jaar met veel plezier.

De liefde voor lekker eten en genieten is mij met de paplepel ingegoten en dit probeer ik dan ook tot uiting te brengen naar onze klanten en medewerkers. Tonie en ik zijn samen gegroeid in onze eigen en gezamelijke verantwoordelijkheden in de slagerij.

Zo vind ik het leuk om te verkopen, adviseren, presenteren, produceren, onze medewerkers te inspireren, nieuwe acties en reclames te verzinnen en de website te onderhouden.

In de winter van 2007 hebben wij onze winkel compleet verbouwd, in 2 weken tijd is er een moderne slagerij gerealiseerd, die voldoet aan alle eisen van deze tijd en waarin wij heel fijn ons Ambacht kunnen uitvoeren.

Trots zijn wij op ons team, dat bestaat uit 13 medewerkers. Zij presteren toch keer op keer onder een behoorlijke werkdruk.

Tevens wil ik bij deze onze fijne klantenkring bedanken voor hun jarenlange trouwheid.

Tonie en Odilia Viergever, keurslager

Munnikendijk 20a
3273LE Westmaas
0186573333

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 07:30 - 17:30
zaterdag 07:00 - 15:00
zondag Gesloten