Tonie en Odilia Viergever, keurslager

Aanbieding van de week

Barbecue

Heeft u onze Monolith barbecue al voor de deur zien staan deze zomer? Elke dag hebben wij een wisselend stukje vlees erop. Denk aan Pulled Porc, BBQ entrecote, BBQ spek, BBQ rib-eye en nog veel meer! Bekijk onze barbecuespecialiteiten en onze folder.

Belegde broodjes

Rijkelijk belegde broodjes voor een smakelijke lunch. Onze broodjesservice is beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag. U kunt uw broodjes afhalen op het door u gewenste tijdstip in de winkel, nadat u uw bestelling uiterlijk voor 9.30 uur aan ons heeft doorgegeven via onze bestellijst.

Gourmet

Gezellig een avondje gourmetten of steengrillen. Als het vlees dan ook nog van uw eigen Keurslager is, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond aanwezig. Bekijk al onze schotels.

Welkom

Keurslager Tonie Viergever is sinds 1976 Ambachtelijk Allround Slager begonnen. Na het afronden van zijn opleiding de slagersvakschool, en gewerkt te hebben bij verschillende leerbedrijven was het tijd om in 1992 de Keurslagerij in Westmaas over te nemen. Inmiddels zit Tonie Viergever samen zijn vrouw Odilia dit jaar, alweer 26 jaar op de mooie Munnikendijk in Westmaas. Samen met hun professionele en gemotiveerde team, maken ze heel veel producten zelf.

Het beste vlees wordt ingekocht: Bon Vivant kwaliteit Scharrelvlees, Iberico varkensvlees, Black Angus Rund, Roodbont rund, Label Rouge kip, Scharrel- en Gildehoen kip.

Ook voor buitenlandse producten kunt u terecht bij Keurslager Viergever, zoals onze heerlijke tapas en buitenlandse vleeswaren.

Contact

Wilt u meer weten, heeft u een vraag of wilt u iets bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt u ook aanmelden voor onze nieuwsbrief!
Klik dan hieronder.

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslager Special

Vanaf: 21 jan. 2019
tot: 3 feb. 2019

Chicken Hasselback

Kip gevuld met een tongstrelende combinatie van ricotta en spinazie.
Garen in een voorverwarmde oven op 175 graden in 15 tot 18 minuten.

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
195

Recept van de week

Traditionele hachee met gebakken appeltjes

Hoofdgerecht
Rund
Fruit, Vlees
4 personen
Gemiddeld
langer dan 60 minuten
Bakken, Sudderen
Nederlands

Tonie en Odilia Viergever, keurslager

Munnikendijk 20a
3273LE Westmaas
0186573333

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 07:30 - 17:30
zaterdag 07:00 - 15:00
zondag Gesloten